pondělí 4. srpna 2014

Nové přírůstky do sbírky

Je sice čas prázdnin a dovolené, ale mé nenechavé pařáty nespí! Ano, opět se zadařilo v hlubokých vodách eBay nalézt další poklady herní historie!

A jako první úlovek zde máme původní disketové vydání nesmrtelné adventurní klasiky Indiana Jones: Fate of Atlantis, myslím že netřeba mluvit dále, kdo tohle nezná, tak na tenhle blog stejně neleze.
K tomu se povedlo ještě přidat další nesmrtelnou klasiku, jenž se dočkala i moderní reinkarnace, jedná se o šílenou adventuru se psem detektivem a řádně jeblým zubatým králíkem! SAM&MAX HIT the ROAD
Poslední věcí budiž dokompletování mé Wing commandří pentalogie, prosím pěkně, WING COMMANDER II: Venegance of the Kilrathi hlásí přííííílet!



Krabice od Indiho a Sama jsou jako nové, obsah se jeví býti také kompletní, krabice od Winga je na rozích trošku obytá, ale o nic hrozného se naštěstí nejedná.








2 komentáře:

  1. Hezké! Zvlášť ten Indy, ten by se mi taky hodil :)

    OdpovědětVymazat
  2. Sledgi, děkuji pěkně! Inu na Indyho jsem čekal tááákhle dlouho, nakonec byl jen za 15 USD, ale ta pošta .. ta byla za 23 USD. No pro tebe bych měl jedině toto http://www.oldgames.sk/collection/show.php?id=98 , nemusím mít Indyho dvakrát :)

    OdpovědětVymazat