úterý 17. dubna 2018

Sběratelky #2 : The Elder Scrolls ANTHOLOGY

Pro mnoho z Vás se asi nebude jednat o novinku, ale já o této kolekci neměl tucha, natož abych pochytil, že se i prodávala u nás? Inu, náhoda tomu chtěla, při brouzdání na eBayi jsem nějakou dobu zpátky na tento skvost narazil, na účtu našel zbytečných cca 700 korun a sobě si tuto edici objednal.
Krabička (velikosti CZ edice sběratelky Wasteland 2) je dvoudílná. Jedná se vlastně o "pouzdro" z tvrdého lesklého papíru s potiskem (popisky jsou trojjazyčné polsky,česky a maďarsky?) do kterého je zasunuta "kniha" z tvrdého papíru, ve které jsou udělány "kapsy" na DVDečka, přičemž každá "stránka knihy" je s tématickým potiskem dané hry, vypadá to vážně hezky, takže dost keců, jedna fotka lepší tisíce slov, že?


 "pouzdro" zvenku

 "kniha" vytáhnuta

 Strana první, jedna z největších klasik - ARENA, oproti původní CD verzi je potisk pěknější. 

 Strana druhá (kapitola, chcete li) - DAGGERFALL, jenž snad ve všem překonává svého staršího bráchu. Potisk DVD oproti původní verzi je opět kvalitnější.


Dle některých je Morrowind nejlepší díl série 

Zde je v edici Game of the year vč.datadisků a constructer setu zvlášť na DVD , potisk DVD je stejný jako v případě prodejní verze (až na datadisky tedy, ty měly potisk jiný)

Nechybí Oblivion v deluxe edici, potisk DVD stejný jako byl v prodejní deluxe edici, mapa je taktéž stejná.

.. následován SKYRIMem tentokráte v legendární edici, potisk DVD stejny jako v případě prodejní verze, mapa taktéž stejná.

Na konci knihy je místo obsahu kapsička na leták se STEAM kódy..

.. a haldou map ke každému dílu! Toto ve standardních baleních nenajdete, na druhou stranu jsou všechny manuály jen v elektronické podobě což minimálně v případě prvních dvou dílů zamrzí.






Žádné komentáře:

Okomentovat