pondělí 21. srpna 2017

Sběratelky #1 : Revolution 25th Anniversary Collection


Jelikož všichni máme rádi sběratelské kolekce her a za každou blbost navíc, kterou v krabičce najdeme, jsme ochotni dát iracionální množství peněž. Užijeme si unboxing, ochmatáme vše co je vevnitř a pak si řekneme, že by byla škoda, aby nám to nějaké domácí zvíře (dítě,kočka,pes,manželka..) zničilo, zmuchlalo, ožralo, ocucalo nebo vyhodilo a tak vše zase nacpeme zpátky do krabice a schováme někam tam, kde se tomu zaručeně nic nestane.Tímto bych chtěl tedy vzdát hold těmto skrytým věcem a pro potěchu oka je alespoň takto vytáhnout na světlo boží.


Začnu sice kolekcí novějšího data vydání (18.3.2016), avšak obsahem se nenechá zahanbit. Jak je již v nadpise zmíněno, jedná se o kolekci her vydaných anglickým studiem Revolution software (est.1990) mezi léty 1992 - 2015. Tito roztomilí angláni se věnují adventurnímu žánru a řekl bych, že jejich největším majsterštykem je série Broken Sword.Vývojářské studio je aktivní dodnes.



V balení jsou celkem dvě DVD (obsahující hry) a dvě bonusová CD (soundtrack a dokument o historii vývojářů).

V balení jsou tyto hry
Broken Sword 1-5 (https://www.databaze-her.cz/hledani/?fraze=broken+sword) - rv. 1996 - 2013

Dále zde máme originální komiksy k Beneath Steel Sky a Broken Sword, čtyři tematické oboustranné plakáty, stačí si jen vybrat co bude viset na stěně, případně je možno každý týden obracet dle nálady, i když moc netuším, kdo by se mohl delší dobu dívat na ten hnusný xicht z Broken swordu II, jedině snad v případě aplikování nějakého typu sebemrskačství...


No a poslední srandičkou je zlomený meč, pravý, jediný a originální! Dost ale bylo keců, obrázky řeknou více.


 

 














Žádné komentáře:

Okomentovat