sobota 8. března 2014

Resty z minulosti


..aby toho nebylo málo, doplním ještě přírůstky z konce loňského roku a začátku letošního, na které jsem zapomněl :)

Jedná se o tyto parádní kousky.

Alone in the dark I - snad úplně první survival 3D horor vůbec?
Monkey island 1 a 2 - jedny z nejlepších Lucasích adventur vůbec, verze sice pro Amigu a Atari ST, což mne však zase až tak netrápí, jelikož jsem vlastníkem reedice na DVD kde jsou oba díly pro PC i v původní verzi.
Ultima underworld II - parádní dungeon kompletně ve 3D, s jehož zahráním stále váhám, nemám nejprve dojet díl první, který zatím marně sháním?
X-COM: Terror from the deep - kdo by neznal zelené mužíčky... Ale nasrali mě řádně, snad se dostanu k tomu abych sepsal co mne při hraní postihlo (ne, sračka to nebyla..)

















4 komentáře:

  1. Tak tohle je paráda! Jsou některé ty diskety ještě funkční?

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji! No inu, mám v plánu si od otce půjčit externí FDD mechaniku, sám jsem zvědav :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ach jo, Monkey Islandy (teda prve dva) a Ultimu Underworld stale nemam :( (ale ja chcem PC verzie, no :)). Co ta to vyslo ak to nie je tajomstvo.

    OdpovědětVymazat
  4. No snad se nepletu, ale Amiga/ST verze jsou snad totozne s IBM :) verzi, tak mi to ani nevadi a vzhledem k tomu za kolik se mnohdy prodavaji jsou castky, za které jsem to koupil ja relativne nizke. MI 1 - 16 GBP, MI 2 - 21 GBP a UU2 bylo za výborných 16,5 GBP a vzhledem k tomu ze vse bylo z UK tak postovne za 7 GBP. Za ty ceny to proste bylo MUST BUY :)

    OdpovědětVymazat