sobota 29. března 2014

Nový přírůstek do sbírky: Wing commander IV: THE PRICE OF FREEDOM

Myšlenka sesbírat kompletní pentalogii Wing commanderů úspěšně pokračuje! Za dobrý peníz se mi podařilo sehnat původní UK vydání čtvrtého dílu. Po téhle verzi jsem prahnul hlavně z toho důvodu, že se mi její krabice líbí více než ta, která je přítomna u US vydání.
Cena byla dobrá, bohužel obsah je trochu zklamáním, se třetím a pátým dílem se to vážně nedá srovnávat, ale co jsem tak koukal na eBay, tak vážně žádné další extra věci se nenacházejí ani v případě US vydaní. To co mi chybí je Origin katalog her z daného roku registrační karta a quick install guide.
Mé balení obsahuje barevný manuál a storybook, jenž je de facto první kapitola z vydané knihy (do teď jsem nevěděl že tato série má i svou knižní sestru).Díky tomu jsem udělal takový pokus, současné čtení a hraní a musím říct, že zážitek je to skvělý, to co si ve knize přečtu, tak si hned i sám prožiji na vlastní kůži, jelikož kniha se drží děje hry a jen jej trochu více rozvíjí, ale ty hlavní momenty jsou obsaženy jak ve hře, tak knize.Zajímavé je, že si člověk představuje jak asi vypadají postavy ve knize a poté je vidí reálně ve hře, inu v mém případě byl rozdíl veliký :)




2 komentáře:

  1. Kniznu seriu, ktora vychadzala aj u nas a dnes je prakticky nezohnatelna. Stale mi par dkniznych dielov chyba.

    OdpovědětVymazat
  2. Ja si je stahl jako ebooky a netradicne jsem zacal cteni ctvrtym dilem,coz ale zase tak nevadi jelikoz se vlastne jedna o separatni dil,kde uz neprobiha valka s kocicaky. Dokonce i v knize Kilrathum takto rikaji :-)
    No a momentalne jsem zacal cist dil treti,ale to uz vim jak skonci,kdyz jsem jej nedavno dojel,jsem zvedav,jak moc se to drzi hry. Pro fandy WC a military scifi je to dobre cteni, v kombinaci se hrou je to uplne jiny zazitek...

    OdpovědětVymazat