neděle 2. listopadu 2014

Nový přírůstek do sbírky: SW:X-WING collector's edition

Pánové na GOG se pochlapili a získali práva od Disney na hry z produkce božských Lucasů, což jsou kromě výborných adventur i hry z univerza hvězdných válek. Jenže já na to nechtěl čekat a navnaděný Wing commander sérii jsem nějakou dobu zpátky zakoupil kompletní edici X-WINGa na CD-ROM.
Výhodou této edice je, že na jedné placce máme i všechny datadisky co ke hře vyšly a to IMPERIAL PURSUIT a B-WING, údajně je oproti původní disketové verzi vylepšena grafika (ale to nemohu posoudit, jelikož to už je let, co jsem to hrál naposledy), navíc šest nových misí a samozřejmě dabing a vylepšený zvuk.


Krabice není v úplně ideálním stavu, nějaký cyp udělal po obvodu celé krabice rýhu nožem jak ji asi nedočkavě rozbaloval, pak klasika obité rohy a na vrchní straně seškrábaná barva. Jinak krabice je pevná, neprohnutá a nápis XWING včetně toho stříbrného okolo je plasticky vyvedeno.


Zbývající obsah krabice je ve výborném stavu, krabička a CD jako nové.Cena byla 16,50 $ včetně pošty, takže zase tak hrozná koupě to nebyla. Teď jen najít tu správnou šťastnou páku a hrr do toho!




Žádné komentáře:

Okomentovat